چیدمان اثاثیه در منزل

چیدمان اثاثیه در منزل

زمانی که برای اولین بار خانه جدید را پر می‌کنید، برنامه‌ریزی برای چیدمان اثاثیه در منزل به اندازه کافی سخت است. انتقال وسایل خانه از مکانی به مکان دیگر یک موضوع چالش برانگیز است که کمی طول می‌کشد تا با فضای جدید ارتباط برقرار کنید و بفهمید چگونه چیدمان را انجام دهید؛ طوری که چیدمان اثاثیه هم کاربردی باشد و هم به مرتب کردن مجدد نیاز پیدا نکند. در این حین، خلاص شدن از وسایلی که مناسب نیستند ممکن است بارها اتفاق بیفتد و یا شاید مجبور شوید برای خرید وسایل جدید به بازار مراجعه کنید.

حال اگر شما هم به این کار دلهره‌آور دچار شدید، در این مطلب همراه ما باشید تا چیدمان اثاثیه در منزل متفاوت را تجربه کنید.

چیدمان اثاثیه پس از جابجایی به خانه جدید

چیدمان اثاثیه بعد از ورود به یک خانه جدید که هم کاربردی باشد و هم از نظر زیباشناسی مشکلی ایجاد نکند، کار طاقت‌فرسای به نظر می‌رسد. اسباب کشی زمانی لذت بخش است که قواعد مهم آن را دنبال کنید و مطمئنا بعد از اجرا متوجه خواهید شد، چیدمان به اندازه آن چیزی که فکر می‌کردید، ترسناک نیست. اولین راهکاری که وجود دارد این است که قبل از حرکت به نحوه چیدمان در فضای جدید توجه کنید. زمانی که تصمیم دارید جابجایی انجام دهید، برای این کار برنامه ریزی کنید تا چیدمان راحت تر پیش رود و دغدغه ای بابت جابجای اساسی نداشته باشید اگر هم قرار است برخی وسایل دور انداخته شود، قبل از جابجایی این کار را اجرا کنید تا زحمت و کرایه خاور برای انتقال آن از خانه قدیمی به خانه جدید را متحمل نشوید.

قدم به قدم از اسباب کشی تا چیدمان

بسته بندی وسایل و چیدمان اسباب در منزل بسیار خسته کننده است. مخصوصا از زمانی که با انبوهی از وسایل روبه رو هستید و نمی‌دانید برای چیدن آنها چه کار کنید. اما راهکارهای زیادی برای ورود به خانه جدید و اجرای دکوراسیون آن وجود دارد. پس اگر می‌خواهید بدون دغدغه وسایل خود را جابجا و چیدمان ایده آل در خانه جدید تجربه کنید، مراحل گفته شده در زیر را دنبال نمایید:

آماده سازی خانه جدید قبل از ورود: قبل از ورود به خانه جدید و اسباب کشی، خانه جدید را از همه لحاظ آماده کنید، تمیز کاری‌های لازم را انجام دهید و در صورت نیاز سیستم گرمایشی یا سرمایش راه اندازی کنید. همچنین نصب لوازم برقی و گازی مانند یخچال، تلفن، گاز، برق و آب فراموش نشود.

اسباب کشی: برای اسباب کشی درخواست وانت یا خاور ضروری است و بهتر است با کمک کارگر اسباب کشی، وسایل را به خانه جدید منتقل کنید. معمولا اکثر کارگران دوره های تخصصی برای حمل بار گذرانده اند و در سریع‌ترین زمان حمل اثاثیه را انجام می‌دهند.

کارتن‌ها را تفکیک و در یک مکان خاص قرار دهید: برای این که منزل جدید آشفته نشود، کارتن‌ها را به یک مکان خاص قرار دهید و اسامی وسایل داخل هر جعبه را روی آن برچسب بزنید.

محیط های مختلف را به ترتیب بچینید: تمام وسایل را به طور همزمان باز نکنید. وسایل مربوط به هر اتاق را جداگانه باز کنید. ابتدا از آشپزخانه شروع کنید، بعد به چیدمان اتاق خواب ها بپردازید و سپس فضای پذیرایی را انجام دهید. در آخر به تزیینات بپردازید.

چیدمان اثاثیه بزرگتر

چیدمان اثاثیه بزرگتر - چیدمان اثاثیه در منزل

چیدمان وسایل بزرگتر همیشه در ابتدا اسباب‌کشی شروع می‌شود. معمولاً وسایل بزرگتر جای مشخصی دارند و به راحتی و آسوده در جای خود قرار می‌گیرند. برای مثال، وسایلی مانند یخچال، لباسشویی، مبلمان، ماشین ظرفشویی، کمدها و غیره در فضای آشپزخانه و اتاق خواب یا سالن پذیرایی جای مشخصی دارند. اما جابجایی آن جزء سخت‌ترین مراحل اسباب کشی است که باید از متخصصین حرفه‌ای برای چیدمان آنها استفاده کنید تا هم خودتان خسته نشوید و هم بدون هیچ آسیب دیدگی جابجا شوند.

رعایت نکات قبل از چیدمان اثاثیه

  • قبل از حمل اثاثیه منزل خانه جدید را بررسی کنید و تا حدالامکان فضا را از هرگونه اشیا خالی نمایید.
  • فضای مناسبی برای قرار دادن جواب مبلمان و وسایل جمع شده در نظر بگیرید تا هیچ مانعی برای تردد در داخل خانه جدید وجود نداشته باشد.
  • انجام اقداماتی که آشفتگی ایجاد می‌کند، مانند وصل کردن لوستر و پرده را برای زمانی که اکثر وسایل در جای خود قرار گرفتند، برنامه‌ریزی کنید تا از شلوغی فضا کاسته شده است. البته این کار را در آخر اسباب کشی انجام ندهید. چرا که احتمال آسیب و کثیف کاری نصب وجود دارد.
  • قبل از چیدمان اثاث در منزل حتماً چند نایلون بزرگ برای آشغال‌ها در نظر بگیرید.
  • سعی کنید کارتن‌های باز شده را جمع کنید تا محیط زیاد از حد شلوغ نشود.
  • لیست لوازم ضروری که برای اسباب کشی نیاز دارید را یادداشت کنید و در جایی قرار دهید که در صورت نیاز به زمان زیادی برای پیدا کردن آنها صرف نکنید.
  • وسایل مربوط به هر محیط را در همان جا قرار دهید. مثلا وسایل مربوط به اتاق خواب در داخل اتاق خواب قرار گیرد.

چیدمان اثاثیه مطابق با کارتن اسباب‌ها

چیدمان اثاثیه مطابق با کارتن اسباب‌ها - چیدمان اثاثیه در منزل

چیدمان اسباب در منزل با کمک این راهکار، اسباب کشی بدون دردسر و نگرانی بابت آسیب دیدگی و گم شدن وسایل را برای شما به ارمغان می‌آورد. چیدمان مطابق با کارتن اسباب‌ها به گونه ای است که هر کدام از وسایل تقسیم بندی و با توجه به محیط‌های مختلف تفکیک می‌شوند.

به عنوان مثال کارتن‌های مربوط به آشپزخانه با کارتن‌های مربوط به اتاق خواب کاملا جداگانه بسته بندی شده اند و تمام وسایل قرار گرفته داخل کارتن ریادداشت شده است. همچنین وسایل شکستنی مانند لیوان و بشقاب باید به صورت محکم و نایلون پیچیده داخل کارتن قرار گیرند تا احتمال آسیب دیدگی آنها کاهش پیدا کند.

چیدمان اثاثیه در زمان مناسب

انتخاب زمان مناسب برای چیدمان اثاثیه در منزل بسیار اهمیت دارد و کمک می‌کند بدون هیچ فشار و استرسی خانه جدید را مطابق با سلیقه‌تان بچینید. علاوه بر در نظر گرفتن زمان مناسب، پیشنهاد می‌شود اصلاً برای چیدمان وسایل عجله نداشته باشید. با خیال راحت وسایل را جابجا کنید و در سر جای خود قرار دهید؛ بدون این که نسبت به کمبود وقت نگران باشید. در حقیقت تصور این که خیلی زود کارها را پیش ببرید، واقعا اشتباه است. چراکه در شرایط تمرکز کافی ندارید و ممکن است حتی اسباب‌کشی و چیدمان وسایل بیشتر طول کشد و یا این که دائما تصمیم می‌گیرید وسایل جابجا می‌کنید تا در بهترین حالت قرار گیرند.

این نکته را هم فراموش نکنید، قبل از جابه‌جایی، حتما آب و هوای روز موعود را چک کنید. در صورت تغییرات آب و هوایی و بارش باران بهتر است زمان اسباب کشی را به روز دیگری موکول کنید.

چیدمان اثاثیه با کمک اعضای خانواده

چیدمان اثاثیه با کمک اعضای خانواده - چیدمان اثاثیه در منزل

برای جابجایی اثاثیه منزل از اعضای خانواده کمک بگیرید .بازکردن کارتن ها و چیدمان تنها توسط یک فرد امکان پذیر نیست و بهتر است تمام کارها تقسیم بندی شود. به عنوان مثال، هر فرد به چیدن وسایل اتاق خود بپردازد. همچنین کمک رسانی در جابجایی وسایل و بسته بندی آنها یکی از اقدامات مهم اسباب کشی است و هر یک از اعضای خانواده باید در این پروسه سهیم باشند.

اصول چیدمان اثاثیه منزل

چیدمان اساسی باید مطابق با اصول خاصی انجام شود تا کارها سریع‌تر و به دلخواه شما پیش رود. اولین اصل برای چیدمان بسته بندی و لوازم منزل است. سعی کنید در این اقدام مهم کارتن‌های ضروری را علامت گذاری کنید و در اولویت چیدمان قرار دهید. ایده بسیار خوبی است که چیدمان را ابتدا از آشپزخانه شروع کنید. معمولا چیدمان آشپزخانه نسبت به دیگر محیط‌ سخت تر است و با وسایل ریز و درشت سر و کار دارید. مطمئن باشید هر زمانی که چیدمان آشپزخانه به اتمام برسد بیشتر کارها پیش رفته است و همچنین لازم نیست بابت پخت و پز نگران باشید.

بعد از به اتمام رسیدن آشپزخانه نوبت به اتاق خواب هاست. در اولین مرحله لوازم مورد نیاز خود را داخل کمد قرار دهید تا در صورت نیاز به وسایل شخصی دسترسی داشته باشید.

آخرین مرحله هم نوبت به چیدمان مبل‌ها و اجرای دکوراسیون داخلی می رسد. این مرحله را با خیال راحت و آسوده پیش ببرید تا از نحوه اجرای دکوراسیون اطمینان کامل کسب کنید .

توصیه‌های کاربردی برای چیدمان اثاثیه منزل

توصیه‌های کاربردی برای چیدمان اثاثیه منزل - چیدمان اثاثیه در منزل

سعی کنید وسایل اضافه را در دسترس قرار ندهید و اتاق‌ها را برای قرار دادن وسایل غیرضروری در نظر بگیرید.

ابتدا برای جایگذاری وسایل بزرگ اقدام کنید، سپس به جزئیات بپردازید سعی کنید.

از فضاهای داخل خانه جدید نهایت استفاده را ببرید و برای هر گوشه، گزینه‌ای برای چیدمان داشته باشید تا خیلی زود وسایل در جای خود قرار گیرند.

هرگز برای اتمام کار و باز کردن وسایل غیر ضروری عجله نکنید.

در حین جابجایی و چیدمان استراحت کنید و با آرامش کامل کار خود را پیش ببرید.

از کودکان‌تان هم برای جمع آوری لوازم اتاق کمک بخواهید و بگذارید آنان هم در کارها مشارکت داشته باشند.

حتما نیاز های خانه را قبل از اسباب‌کشی در نظر بگیرید و هرچه سریع‌تر اقدامات مربوط به آن را انجام دهید. به عنوان مثال، اگر آشپزخانه هود مناسب ندارد، قبل از اسباب کشی به فکر خرید هود باشید.

سوالات متداول

هزینه چیدمان وسایل چقدر است؟

چیدمان یکی از اقدامات دشوار و زمان بر اسباب کشی است که با توجه به حجم وسایل و متراژ خانه هزینه آن مشخص می‌شود.

آیا خودم به تنهایی می توانم چیدمان را انجام دهم؟

یکی از تصمیمات مهم قبل از اسباب کشی تعداد افرادی است که می توانند برای چیدمان وسایل به شما کمک کنند. بنابر این از دوستان، آشنایان و دیگر افراد خانواده قبل از جابه جایی بپرسید که می‌توانند در این زمینه همراه شما باشند یا خیر.

آیا خودم به تنهایی می توانم لوازم منزل را بسته بندی کنم؟

سختی بسته بندی وسایل با توجه به حجم آن مشخص می شود. اگر تا به حال در این زمینه تجربه دارید و می توانید به تنهایی برای بسته بندی اقدام کنید، مسئله پیش نمی آید. اما بهتر است برای اسباب کشی آسان و بدون آسیب‌دیدگی از یک فرد باتجربه کمک بخواهید.

وسایل مورد نیاز برای بسته بندی چیست؟

وسایلی مانند چسب، سلفون، کارتن رگال دار و پلاستیک ضربه گیر جز وسیله لازم برای بسته‌بندی است.

    namadak donyakosar

    راه های ارتباطی